«درهم خوری» و «پرخوری» در سحر و افطار؛ ممنوع_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
وی درمورد بهترین غذاها و نوشیدنیها برای سحر و افطار، او گفت: روزهداران میبایست از مصرف غذاهای پرچرب و شیرین در قولهای سحر و افطار خودداری کنند؛ چرا که شیرینی حاضر در غذا جهت افزایش سطح قند خون میشود و انرژی افراد را طی روز افت میدهد. پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و شیرین در وعده غذایی سحر و افطار، یک قاعده کلی است.
رئیس گروه گسترش سلامت دفتر طب ایرانی و مکمکل وزارت بهداشت مصرف کربوهیدراتهای پیچیده به روزهداران پیشنهاد میشود، او گفت: مصرف کربوهیدراتهای پیچیده همانند ترکیباتی که حاوی نشاسته می باشند، میتواند سطح قند خون را در حالت پایدار نگهدارد. با مصرف کربوهیدرات پیچیده، انرژی کافی برای روزهدار تشکیل میشود و میتوانند به انجام امور روزانه خود بپردازد.
غلامی با گفتن این که «یبوست» از مشکلات شایع به حساب میآید، خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از یبوست پیشنهاد میشود که از سبزی و زیتون در قولهای سحر و افطار منفعت گیری شود. منفعت گیری از سبزی نه تنها تبدیل تامین آب مورد نیاز بدن میشود، بلکه فیبر حاضر در آن نیز مشکل یبوست را از بین بردن میکند.
مصرف خاکشیر برای نگه داری آب بدن
وی درمورد تمهیدات طب ایرانی به منظور حس تشنگی کمتر روزهداران او گفت: مصرف برخی نوشیدنیها همانند «شربت خاکشیر»، «تخم شربتی» و «چای کمرنگ» به نگه داری آب بدن پشتیبانی میکند اما شیرینی شربتها میبایست متعادل باشد.
رئیس گروه گسترش سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در ادامه گفت: مصرف مواد قندی نه تنها جهت چاقی میشود بلکه سیستم ایمنی را تصعیف کرده و در نتیجه مخاطراتی برای افراد به همراه دارند.
با نوشیدنی گرم افطار کنید
غلامی درمورد چگونگی افطار کردن روزه او گفت: روزهداران نزدیک به ۱۲ تا ۱۶ ساعت از خوردن و آشامیدن اجتناب میکنند و با دقت به این شرایط، پیشنهاد میشود که روزهداران روزه خود را با یک نوشیدنی گرم افطار کنند. این چنین به علت این که سیستم گوارش در حالت استراحت قرار دارد، زمان افطار به روزهداران پیشنهاد میشود که «نان و پنیری وسبزی» همراه با «سوپ کمچرب» یا «آش حبوبات» مصرف کنند.
وی این چنین این پیشنهاد را هم کرد که روزه داران وعده غذایی شام را هم یک ساعت بعد از افطار و سبک میل کنند.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




