۶ ماده غذایی که به از بین بردن سوزش معده پشتیبانی میکنند_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
یکی از شایعترین اختلالات گوارشی افزایش اسید معده است که طی آن اسید خط لوله غذایی را تحریک میکند.
درمانهای خانگی اسید معده
برای تسلط بر مشکل اسید معده، باید یک سبک زندگی سالم داشته باشید: غذا خوردن در زمان مناسب، غذا خوردن در حالت نشسته، خوب جویدن غذا، صاف نشستن حداقل نیم ساعت سپس از غذا.
قولهای غذایی کوچک و مکرر، برخلاف قولهای غذایی سنگین و همین طور ورزش منظم، به کنترل اسید معده پشتیبانی میکند.
برخی از غذاها و درمانهای خانگی وجود دارند که امکان پذیر به جلوگیری از اسیدیته یا مشکلات مرتبط با آن پشتیبانی کنند.
۱. زنیان رومی
این دانههای قوی از دیرباز با افت ناراحتی معده و پشتیبانی به هضم همراه بوده اند. تیمول حاضر در آن، به بهبود فرایند هضم پشتیبانی میکند. دانههای زنیان رومی را میتوان با مقداری نمک مصرف کرد. میتوانید یک قاشق چای خوری از این دانهها را یک شب در آب خیس کنید و سپس آب آن را میل کنید.
۲. رازیانه، درمان خانگی اسید معده
مصرف مقداری رازیانه سپس از غذا، سنتی زیاد رایج در هند است. این کار به بهبود بوی دهان پشتیبانی میکند؛ اما مهمتر این که رازیانه به هضم غذا پشتیبانی میکند. به علاوه، میتوانید دانههای رازیانه را در آب خیس بگذارید و سپس آب را بنوشید یا حتی رازیانه با آب گرم دم کنید. حتی میتوانید آن را به چای اضافه کنید! افزودن مقداری شکر پشتیبانی بیشتری میکند.
۳. شیر و ماست
شیر یک پادزهر عالی برای اسیدیته و درمان خانگی اسید معده است. شیر سرد یا در دمای اتاق بلافاصله اسیدیته را از بین میبرد. شیر نوعی آنتی اسید طبیعی است. سرشار از نمکهای کلسیم که اسید را خنثی میکنند. ماست راه فرد دیگر برای کنترل اسیدیته است. علاوه بر این که از بهترین منبع های کلسیم است، یک پروبیوتیک طبیعی هم است که رودهای سالمتر و هضم بهتر را به ارمغان میآورد.
۴. عسل، درمان خانگی اسید معده
ثابت شده است که مصرف یک قاشق چایخوری عسل با آب گرم به از بین بردن اسیدیته پشتیبانی میکند. افزودن مقداری لیمو به عسل و آب، ترکیب را به یک عامل قلیایی کننده خوب تبدیل میکند که اسید معده را خنثی میکند.
۵. گشنیز
گشنیز را میتوان هم به طور برگ تازه و هم به گفتن دانههای خشک برای مقابله با اسیدیته منفعت گیری کرد. زیاد ساده نزدیک به ۱۰ میلی لیتر آب گشنیز موثر است. میتوان آن را به آب یا دوغ اضافه کرد. پودر دانه گشنیز خشک را نیز میتوانید به غذاها اضافه کرده یا روی سالاد بپاشید. چای تخم گشنیز یکی دیگر از راههای آسان مصرف آن است.
۶. میوهها
همه میوهها، از جمله مرکبات، تاثییر قلیایی به جا میگذارند و اسیدها را خنثی میکنند. آنها فیبر به رژیم غذایی اضافه میکنند که فرآیند هضم پشتیبانی کرده و سلامت را بهبود میبخشند. مصرف روزانه دو میوه تازه یک استراتژی خوب برای کنترل اسید معده است.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




