مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
محققان کلینیک کلیولند اظهار کردند میگرن نوعی سردرد است که با درد ضرباندار در یک طرف سر اشکار میشود و بهطور معمول کمتر از چهار ساعت طول میکشد، اما میتواند چند روز باقی بماند. این سردردها این چنین به اندازهای شدید می باشند که میتوانند در زندگی روزمره فرد اختلال تشکیل کنند.
علاوه بر سردرد، علائم میگرن میتواند شامل آبریزش چشم، خستگی، تحریکپذیری، حالت تهوع و تغییرات در بینایی باشد. افراد این چنین امکان پذیر اصلا سردرد نداشته باشند و این مورد وضعیتی است که بهگفتن «میگرن خاموش» شناخته میشود.
هلث نوشت، به حرف های کلینیک مایو، چیزهای مختلفی ازجمله حرکت، نور، صداها و بوهای قوی میتوانند علتمیگرن شوند. یکی دیگر از محرکهای رایج میگرن، غذاهای غنی از تیرامین است. تیرامین پروتئینی است که بهطور طبیعی در برخی غذاها، به اختصاصی آنهایی که قدیمی و تخمیر شده می باشند، یافت میشود. غذاهایی که امکان پذیر حاوی مقادیر بسیاری تیرامین باشند شامل گوشتهای پخته شده، ماهی دودی و پنیرهای قدیمی می باشند.
این پنیرهای قدیمی زیاد تر مستعد تشکیل میگرن می باشند
ساینس گزارش کرد، پنیرهای قدیمی فرآیندی به نام «افیناژ» را طی میکنند به این معنی که آنها برای مدتی، چند هفته، ماه یا سال، رها خواهد شد و این فرآیند به آنها طعم منحصر به فرد میدهد. این فرآیند این چنین علتمیشود که پنیرها تیرامین بیشتری داشته باشند. پنیرهای چدار، استیلتون، آبی، کممبر، سوئیسی، فتا، مونستر و پارمزان بهگفتن پنیرهایی فهرست خواهد شد که تیرامین بیشتری دارند. از نظر دیگر، پنیر آمریکایی، پنیر کوتیج، پنیر خامهای و پنیر سویا دارای تیرامین کمتری می باشند.
بنیاد ملی سردرد آمریکا خبرداد که پنیر آمریکایی، کلبهای، ریکوتا، پنیر خامهای، پنیر ولویتا و پنیر فرآوری شده کمچرب قسمت قابل قبولی از رژیم غذایی کم تیرامین می باشند. با این حال، پیشنهاد میشود در رابطه پارمزان یا رومانو احتیاط کنید. آنان نظر میکنند که فقط ۲ قاشق چایخوری از این پنیرها را میتوان بهگفتن چاشنی یا مواد جزئی منفعت گیری کرد. پنیرهایی که باید کاملا از آنها اجتناب شود شامل آبی، آجری، بری، چدار، سوئیسی، روکفور، استیلتون، موزارلا، پروولون و امنتالر است.
چطور تیرامین علتمیگرن میشود
انسان دارای آنزیمی به نام مونوآمین اکسیداز است که به تجزیه تیرامین پشتیبانی میکند. اگر به قدر کافی از این آنزیم ندارید، خوردن مقادیر زیاد تیرامین میتواند تبدیل میگرن شود. با این حال، دقیقا اشکار نیست که چرا این اتفاق رخ میدهد. دانشمندان اعتقاد دارند که علت آن میتواند تیرامین باشد که علتترشح بیشتر از حد نوراپی نفرین در سلولهای عصبی میشود. این چنین امکان پذیر افزایش تیرامین و نوراپی نفرین تبدیل تغییرات مغزی و تبدیل سردرد شود.
پنیرهای قدیمی این چنین برای افرادی که از داروهای ضد افسردگی موسوم به مهارکنندههای مونوآمین اکسیداز منفعت گیری میکنند، دلواپس کننده است. این داروها با تجزیه تیرامین تداخل دارند و میتوانند علتافزایش آن به سطوح بالا شوند. این تجمع تیرامین میتواند تبدیل افزایش خطرناک سختی خون شود که به گفتن «بحران سختی خون» شناخته میشود. یکی از علائم بارز بحران سختی خون بالا سردرد شدید است با این حال این نوع سردرد با میگرن یکسان نیست. آنها توسط ۲ مکانیسم گوناگون تشکیل خواهد شد.
راههای پیشگیری از میگرن
هلث نوشت، میگرن میتواند دردناک باشد و زندگی شما را مختل کند. اما برای پشتیبانی به جلوگیری از حملات دردناک میتوانید تغییراتی در سبک زندگی و عادات خود تشکیل کنید. راههای پیشگیری از حملات میگرن خوردن منظم و پرهیز از حذف قولهای غذایی، محدود کردن مصرف کافئین، خواب زیاد و افت استرس با منفعت گیری از یوگا، تمرکز حواس یا مدیتیشن، این چنین محدود کردن زمان زمان نگاه کردن به نورهای روشن و محدود کردن قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید که میتواند علتحملات میگرنی شود.
کافئین بیشتر از حد و توانایی ترک کافئین نیز میتواند علتمیگرن یا سردرد شود اما با دقت به اظهارات بنیاد میگرن آمریکا، کافئین در واقع میتواند به توقف حملات میگرنی پیش رو برای برخی افراد پشتیبانی کند و این چنین میتواند با منفعت گیری گاه به گاه آن سردرد را تسکین دهد. غذاها و نوشیدنیهای حاوی کافئین قهوه، چای و شکلات می باشند.
شیرینکنندههای مصنوعی نیز تاثیرگذار می باشند؛ تعداد بسیاری از غذاهای فرآوریشده حاوی شیرینکنندههای مصنوعی می باشند. اینها جانشینهای قندی محسوب خواهد شد که برای افزودن شیرینی به غذاها و نوشیدنیها منفعت گیری خواهد شد و میتوانند علتدعوا میگرنی شوند. بهطور خاص فکر می شود که آسپارتام عامل حملات میگرنی است.
شکلات نیز در یک بازدید تحقیقاتی در سال ۲۰۲۰ به گفتن محرک میگرن در ۳۳ درصد از شرکتکنندگان گزارش شد. شکلات حاوی کافئین و بتا فنیل اتیلامین است و به گمان زیاد در برخی افراد علتسردرد میشود.
غذاهای حاوی مونوسدیم گلوتامات (MSG) که بهطور طبیعی در بدن ما وجود دارد و در غذاهای خاصی یافت میشود نیز میگرن را تشدید میکند. این مورد در تعداد بسیاری از غذاها بهگفتن یک افزودنی غذایی است و خوردن آن بیخطر در نظر گرفته میشود، اما برخی از محققان آن را با حملات میگرن مرتبط میدانند.
اگرچه مونوسدیم گلوتامات طبق معمول بهگفتن محرک میگرن گزارش میشود اما نتایج مطالعات بالینی متناقض می باشند به همین علت تحقیقات بیشتری برای تعیین این که آیا مونوسدیم گلوتامات واقعا علتایجاد حملات میگرنی میشود یا خیر، مورد نیاز است.
گوشتهای پخته شده از جمله گوشتهای حاضر در اغذیهفروشی، ژامبون، هات داگ و سوسیسها همه انها حاوی مواد نگهدارندهای به نام نیترات می باشند که رنگ و طعم را نگه داری میکنند. این غذاها میتوانند اکسید نیتریک را در خون آزاد کنند که فکر میشود رگهای خونی مغز را گشاد میکند. شواهدی وجود دارد که مشخص می کند اکسید نیتریک میتواند در حملات میگرنی نقش داشته باشد.
عوامل مختلفی همانند برخی مواد غذایی، داروها، نوسانات قندخون، تحول در عادات خواب، عوامل روانی و استرس میتواند سردردهای میگرنی را تحریک کند. دردهای میگرنی، زیاد تر چند ساعت تا چند روز ادامه دارد و عوامل مختلفی میتواند سردردهای میگرنی را تحریک کند. نتایج تحقیقات نشان دادهاند، برخی موادغذایی میتوانند علتتشدید میگرن شوند و برخی دیگر دردهای میگرنی را افت دهند.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




